Au aparut cartofii noi pe piata si tare ma bucur. Am asteptat de anul trecut sa fac aceasta reteta :) Bineinteles se poate pregati si cu cartofi...maturi, sa le zicem, insa gustul nu va fi acelasi.
Ingrediente
-10 cartofi noi (nu foarte mari)
-3 crengute de rozmarin proaspat
-o lingurita rozmarin uscat
-sare de mare (cca o lingurita)
-ulei de masline
-putin piper
Cartofii noi se curata cu ajutorul unei perii sau a buretelui de vase sub jet de apa, nu se curata, apoi se atie in 4. Intr-un vas se pun cartofii, uleiul de masline, sarea si piperul si se amesteca putin. Apoi se transfera cartofii intr-o tava in care s-a pus hartie de copt, iar pe deasupra lor se pune rozmarinul uscat si din loc in loc se pun crengutele de rozmarin proaspat.
Se da tava la cuptor pentru o ora la 190 de grade/foc moderat.
Cartofii se servesc calzi!
Pofta buna!
haha, de-astia am mancat vineri si sambata ! abia am asteptat si eu cartofii noi ...
RăspundețiȘtergereFoarte deliciosi, Corina! E adevarat ca gustul nu e acelasi daca folosim cartofi normali. O zi buna!
RăspundețiȘtergereVai ce buni sunt !!!! Eu pe langa tot ce ai scris tu mai sus , mai arunc si cativa catei de usturoi intregi !!! Ce pofta mi-ai facut !!!! Maine fac si eu !! ;)
RăspundețiȘtergereLiana, nu pot sa-ti spun de bucurie am simtiti cand i-am vazut la magazin!!
RăspundețiȘtergereMika, asa este. Am incercat si cu cei..normali sa le zicem asa, si nu este la fel si pace! :)
RăspundețiȘtergereMagda si eu pun de obicei usturoi, insa din cauza unei afectiuni la ficat am renuntat o perioada la el :)
RăspundețiȘtergereWoaaauuu,ce pofta mi-ai facut,,,yamiiii!!!!
RăspundețiȘtergerePupp si o seara frumoasa!!
Imi pare rau sa aud asta , dar te faci tu bine !!! ;)
RăspundețiȘtergereMirela, ma bucur ca am reusit sa iti fac pofta!! o seara frumoasa si tie
RăspundețiȘtergereMagda, cu putina grija trec, multumesc!
RăspundețiȘtergereImbietori la maxim!!!!
RăspundețiȘtergereAny, asa este, multumesc!
RăspundețiȘtergere