O idee preluata de la Edith, careia ii multumesc. Am pus in plus de reteta originala eu am adaugat ciuperci, usturoi si patrunjel.
Daca nu ati incercat reteta asta trebuie sa va spun ca nici nu stiti ce pierdeti :) O sa imi dati dreptate.
Daca nu ati incercat reteta asta trebuie sa va spun ca nici nu stiti ce pierdeti :) O sa imi dati dreptate.
O idee preluata de la Edith, careia ii multumesc. Am pus in plus de reteta originala eu am adaugat ciuperci, usturoi si patrunjel.
Daca nu ati incercat reteta asta trebuie sa va spun ca nici nu stiti ce pierdeti :) O sa imi dati dreptate.
Avem nevoie de:
-un piept de pui (mai mare)
-felii de cascaval
-ciuperci (eu am avut o conserva in ulei si condimente)
-3-4 catei de usturoi
-ulei de masline
-sare
-boia
-oregano
-menta maruntita
Intr-un vas amestecam ulei de masline cu condimente. Pieptul de pui il feliem, dar nu foarte subtire. Trecem carnea prin amestecul de ulei si o punem intr-un vas termorezistent. Cateii de usturoi ii feliem subtire, patrunjelul il tocam si le adaugam peste carne. Mai punem si ciuperci si dam la cuptor vasul pana cand carnea se rumeneste usor.
Dupa aceasta, scoatem vasul si punem feliile de cascaval una langa cealalta deasupra carnii. Presaram menta maruntita (uscata) si oregano si dam din nou la cuptor pana cand cascavalul este topit si rumenit pe deasupra.
Pofta mare!
Daca nu ati incercat reteta asta trebuie sa va spun ca nici nu stiti ce pierdeti :) O sa imi dati dreptate.
Avem nevoie de:
-un piept de pui (mai mare)
-felii de cascaval
-ciuperci (eu am avut o conserva in ulei si condimente)
-3-4 catei de usturoi
-ulei de masline
-sare
-boia
-oregano
-menta maruntita
Intr-un vas amestecam ulei de masline cu condimente. Pieptul de pui il feliem, dar nu foarte subtire. Trecem carnea prin amestecul de ulei si o punem intr-un vas termorezistent. Cateii de usturoi ii feliem subtire, patrunjelul il tocam si le adaugam peste carne. Mai punem si ciuperci si dam la cuptor vasul pana cand carnea se rumeneste usor.
Dupa aceasta, scoatem vasul si punem feliile de cascaval una langa cealalta deasupra carnii. Presaram menta maruntita (uscata) si oregano si dam din nou la cuptor pana cand cascavalul este topit si rumenit pe deasupra.
Pofta mare!
Foarte apetisant.Mi-ai facut pofta.
RăspundețiȘtergereWeekend placut.
ce pofta mi-ai facut iar. Si am alte planuri azi :))
RăspundețiȘtergereOf :P
arata foarte bine si sigur e delicios asa ca nu-mi ramane decat sa-ti spun pofta buna sau mai degraba sa-ti fie de bine :*
RăspundețiȘtergereo zi minunata!
e crima sa ma uit la ora asta pe blogul tau! imi ploua in gura deja...
RăspundețiȘtergereVa multumesc frumos de aprecieri! Reteta este intradevar minunata
RăspundețiȘtergereAm executat-o azi si a facut furori. A iesit delicioasa.
RăspundețiȘtergereTe pup
Alexandra sa va fie de bine! Pupici
RăspundețiȘtergerea iesit bestial .. asteptam devorarea .. dar sa se raceasca intai :))
RăspundețiȘtergereAlina ma bucur ca l-ai incercat!!
RăspundețiȘtergereF.simplu d facut si f.bun:D
RăspundețiȘtergere