O reteta inspirata de pe e-retete, unde o gasiti sub numele de Piure de cartofi picant. Eu i-am zis salata de cartofi ca imi seamana mai mult cu o salata. Nu conteaza insa denumirea, nu?
Daca aveti la indemana un borcanel cu capere musai sa incercati reteta, trebuie sa vedeti cum este si ce imbinari de arome aduce. Noua ne-a placut combinatiunea si vom repeta operatiunea. Si cum suntem in post este numai buna de preparat si savurat.
Avem nevoie de:
-5-6 cartofi
-2 lingurite de capere
-o ceapa rosie
-1,2 catei de usturoi
-cateva fire de marar
-ulei de masline
-sare
-piper
-oregano (de care eu am uitat)
-putin suc de lamaie
Procesul de preparare este unul extrem de simplu. Fierbem cartofi pe care apoi ii pisam cu furculita. In r0bot punem ceapa, caperele, usturoiul si mararul; le robotim bine apoi amestecam cu cartofii. Adaugam putin ulei de masline, sare si piper si sucul de lamaie. Gata! Mai simplu de atat nu se poate.
Servim ca atare sau pe post de garnitura.
Pofta buna!
Daca aveti la indemana un borcanel cu capere musai sa incercati reteta, trebuie sa vedeti cum este si ce imbinari de arome aduce. Noua ne-a placut combinatiunea si vom repeta operatiunea. Si cum suntem in post este numai buna de preparat si savurat.
Avem nevoie de:
-5-6 cartofi
-2 lingurite de capere
-o ceapa rosie
-1,2 catei de usturoi
-cateva fire de marar
-ulei de masline
-sare
-piper
-oregano (de care eu am uitat)
-putin suc de lamaie
Procesul de preparare este unul extrem de simplu. Fierbem cartofi pe care apoi ii pisam cu furculita. In r0bot punem ceapa, caperele, usturoiul si mararul; le robotim bine apoi amestecam cu cartofii. Adaugam putin ulei de masline, sare si piper si sucul de lamaie. Gata! Mai simplu de atat nu se poate.
Servim ca atare sau pe post de garnitura.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Comentariile anonime sunt sterse automat, indiferent de continutul acestora!