De curand m-am intors de la Roma, unde am petrecut o minunata saptamana de miere :)...Tortellini de azi sunt un remake a unora pe care i-am testat la Roma, si pot zice cu mandrie ca mi-au reusit 100%. Reteta e usoara si se face ulta rapid, max 15 minute.
Ingrediente
tortellini (un pachet, eu am avut cu carne)
3-4 linguri de smantana
branza gorgonzola
sunca de pui
sare si piper
putin ulei de masline
Se fierb pastele in functie de timpul inscris pe ambalaj.
Intr-o tigaie incalzita adaugam cateva picaturi de ulei de masline. Cand este incins punem sunca taiata marunt si o prajim 1-2 minute. Scurgem tortellini de apa si ii adaugam in tigaie peste sunca. Turnam smantana si putina apa (ca sa obtinem mai mult sos). Condimentam cu sare si piper si lasam sa inceapa sa fiarba, apoi adaugam gorgonzola taiata cubulete. Lasam pe foc pana cand branza se topeste. Servim cu parmezan!
Pofta buna!
chiar ma gandeam unde ai disparut.ma bucur ca postezi iar.reteta pare delicioasa.pupici
RăspundețiȘtergereDraga mea Sarah, am lipsit o perioada deoarece m-am casatorit si am fost super ocupata cu organizarea nuntii, apoi am plecat in vacanta si tot asa..te pup
RăspundețiȘtergerePastele mele preferate. Imi lasa gura apa :)
RăspundețiȘtergere