duminică, 12 decembrie 2010

Steamereala

Steamer-ul meu preaiubit l-am primit cadou de casa noua. Mi-ar placea sa il folosesc mai des decat o fac acuma, deoarece mancarea este super gustoasa insa din pacate nu o fac..promit insa sa-mi schimb obiceiurile culinare si sa tin steamer-ul in permanenta e blatul din bucatarie si nu in dulap, asa cum il tin acuma. De ce sa schimb obiceiurile? La anul voi fi mireasa si musai musai ca de buna voie trebuie sa dau jos niste kile bune.
Pana atunci sa vad arat ce am steamerit eu..pozele sunt mai vechi, insa reteta e aceeasi Pulpe de pui cu cartofi si morcovi.


Ingrediente

pulpe de pui
cartofi
morcovi
rozmarin
sare
piper
boia
busuioc uscat
ulei de masline

Intr-un bol am pus 2-3 stropi de ulei de masile si condimente: sare, piper, boia si busuioc. Am amestecat si am uns pulpele cu acest amestec, apoi le-am pozitionat in tava steamer-ului..asa ca mai jos



Apoi am curatat cartofii si i-am taiat cuburi. I-am aranjat si pe ei in cea de-a doua tava si am presarat rozmarin. Pe margini am asezat fain frumos niste morcovi.



Am pus apa in steamer si l-am fixat de 60 de minute si mi-am vazut eu de alte treburi.
Dupa 60 de minute am avut o cina delicioasa si sanatoasa. Acuma nu o sa va zic ca dau ceafa la gratar pe pulpe la steamer, dar cert este ca au iesit gustoase in asa fel incat voi repeta mai des figura.

Si poate imi dati si voi idei spunandu-mi ce mancare buna buna faceti cu ajutorul domnului steamer :P



Pofta mare!

2 comentarii:

  1. Trebuia sa pui jos puiul si sus legumele ( sa nu cada "zeama" de la pui peste ele ) :)

    RăspundețiȘtergere
  2. ti-ai luat aparat minune? si eu imi doresc!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile anonime sunt sterse automat, indiferent de continutul acestora!