miercuri, 8 septembrie 2010

Ardei copti

Aliniere în centru

Avem nevoie de
ardei (rosii si galbeni)
ulei
otet
sare
apa

Coacem ardeii si ii tinem deoparte cu sare. Se curata mai usur daca stau putin cu sare.


Ii curatam de coaja.
Se face o solutie din apa, ulei, otet si sare.



Se aseaza in borcane si se toarna lichidul peste ei.
Numai buni de savurat iarna!




Pofta buna!

6 comentarii:

  1. Preferatii mei ardeii copti.Vroiam doar sa te intreb daca stau peste iarna asa fara nici un fel de conservant.

    RăspundețiȘtergere
  2. Hehe, deci scoti salata gata facuta! si daca mai scapi ceva condimente printre ei... suuper!

    RăspundețiȘtergere
  3. Andry din experientele de anii trecuti iti pot zice cu mana pe inima ca nu se strica daca nu se pune conservant!


    asa-i Gabi!

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna!Ti-am acordat un premiu pe blogul meu
    http://cerceifimo.blogspot.com :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna Corina! Vreau si eu sa incerc anul asta cativa ardei la borcan. Imi spui te rog unde ii tii? In balcon sau in camara sau in frigider? Am mai vazut cateva retete in care se fierbeau borcanele dupa inchidere.Crezi ca e necesar?
    Multumesc mult! :)

    RăspundețiȘtergere

Comentariile anonime sunt sterse automat, indiferent de continutul acestora!