Am folosit:
o vanata
2 oua
pesmet
cimbru uscat
oregano uscat
faina alba
sare
piper
boia
Se feliaza vanata.
Ouale se bat cu condimentele si se amesteca cu faina cat sa se obtina un aluat cu onsistenta moale. Trecem feliile de vinete prin aluat apoi prin pesmet ...
si le asezam intr-o tava cu hartie de copt. Se dau la cuptor pana cand se rumenesc.
Sunt perfecte cu mujdei de usturoi sau cu sos de usturoi si smantana.
Pofta mare!
Cu siguranta am sa incerc varianta ta.Arata asa de crocantoase si rumenite.
RăspundețiȘtergereSa ai o seara faina.
Micul, le recomand din inima,chiar sunt foarte gustoase!
RăspundețiȘtergereArata foarte bine.
RăspundețiȘtergereSi bineinteles mai sanatoase fara uleiul acela imbibat in ele.
Asa am facut si eu dar fara ou, deci simlu.
Stii in general cand facem mamaliga eu imi fac o tava cu zarzavaturi la cuptor, asa nu mananc prajeluri.
Pe curand.
si eu o incerc :) mai ales ca am vreo doua vinete care le tot mut prin bucatarie ;)))
RăspundețiȘtergereeu fac ceva asemanator dar le prajesc in baie de ulei.hmmm varianta ta este ceva mai sanatoasa.promit sa o incerc.pupici
RăspundețiȘtergere