miercuri, 25 august 2010

Ficatei de pui cu rozmarin (la cuptor)

Daca va plac ficatei de pasare e musai sa incercati reteta asta. E delicioasa...



Ingrediente

1 kg ficatei de pui
4 catei de usturoi
2 cepe
supa de pui/legume
rozmarin
sare
piper
boia
ulei

Ficateii se spala bine (sau se pot tine si in lapte pentru a fi mai fragezi). Tocam ceapa marunt marunt si o calim in putin ulei.
Intr-un vas termorezistent punem ceapa calita si deasupra aranjam ficateii. Presaram sare, piper si boia si taiem usturoiul feliute peste ficatei. Presaram rozmarin (nu foarte mult) si adaugam supa (o cana -doua, nu e nevoie sa treaca peste carne). Punem vasul al cuptor pana cand ficateii sunt copti bine.
Noi am servit cu mamaliga, se poate servi, insa, si cu orez, cartofi sau cu orice altceva ...fiecare dupa preferinte.



Pofta buna!

3 comentarii:

  1. si mie imi plac mult ficatei,cred ca e tare gustoasa reteta

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata super, sunt convinsa ca au fost si buni :) O sa incerc si eu. O zi frumoasa in continuare!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile anonime sunt sterse automat, indiferent de continutul acestora!