Nu stiu cum de am ratacit reteta prin laptop atata vreme, insa azi am gasit pozele si chiar daca nu mai e vreme de zmeura, pun totusi reteta si ce mi-a iesit mie (si mamei :P).
Am folosit zahar si zmeura. Zmeura trebuie spalata foarte foarte bine. Am pus zahar peste ea si am lasat-o sa lase suc, apoi am dat-o la fiert pana cand dulceata a stat legata. Apoi am pus-o in borcane curate si am lasat neacoperite pana cand dulceata s-a racit de tot. Abia apoi am pus capac.
Cantitati nu dau...fiecare isi face dulceata dupa propriul plac si gust, personal am pus zahar putin pt a iesi mai acruta, insa de obicei se folosesc cantitati de 1:1. Eu pun intotdeauna mai putin zahar la proportia asta.
Este delicioasa pe paine si unt dimineata sau in clatite!
Am folosit zahar si zmeura. Zmeura trebuie spalata foarte foarte bine. Am pus zahar peste ea si am lasat-o sa lase suc, apoi am dat-o la fiert pana cand dulceata a stat legata. Apoi am pus-o in borcane curate si am lasat neacoperite pana cand dulceata s-a racit de tot. Abia apoi am pus capac.
Cantitati nu dau...fiecare isi face dulceata dupa propriul plac si gust, personal am pus zahar putin pt a iesi mai acruta, insa de obicei se folosesc cantitati de 1:1. Eu pun intotdeauna mai putin zahar la proportia asta.
Este delicioasa pe paine si unt dimineata sau in clatite!
Arată magnific!!!
RăspundețiȘtergereMulțam fain! Garantez ca magnific e si gustul!
RăspundețiȘtergereo nebunie dulceata de zmeura....si mie imi place foarte multttttt.
RăspundețiȘtergereda si mie imi place dulceata mai acruta.spune-mi sta bine,fara sa fermenteze nu-i asa?de aratat arat superb.
RăspundețiȘtergere