luni, 31 mai 2010

Toast cu ou si cu de toate :)

O gustare simpla si plina de culoare. Asa-mi place mancarea colorata de numa, parca mi-e mai mare dragul sa mananc asa ceva. Nu vi se intampla si voua asta?
E prima data cand fac un astfel de sandvis cu paine prajita si totul a pornit de la bunica. Da da, bunica. Cand ramaneam in vacante la tara in Salaj bunica ne facea paine coapta pe plita de la soba, frecata cu ai si apoi stropita cu un mnez de oloi. Pită aită se numeste. Cea mai buna gustare din toate timpurile.



Ingrediente

-chifle (am avut cu mac)
-cascaval
-salam
-salata verde
-oua fierte tari
-sare
-piper
-usturoi
-ulei de masline (optional)

Taiem chfiflele si le prajim doar pe partea taiata in tigaie (fara ulei). Le scoatem si le frecam cu usturoi (puteti sa turnati si un stop de ulei de masline), apoi asezam cascaval peste chifle (se va topi cascavalul foarte frumos), pe urma asezam rondele de salam (sunca), salata verde maruntita. Condimentam cu sare si piper si servim pe nerasuflate.
Bine ar fi mers si un sos langa toast, dar nu a mai fost timp de asa ceva.





Pofta buna!

Un comentariu:

Comentariile anonime sunt sterse automat, indiferent de continutul acestora!