joi, 20 mai 2010

Chiftele de ciuperci

O idee preluata tot din cartea domnului Virlan.
Chiftelele sunt foarte gustoase si merg foarte bine alaturi de un sos de smantana, sau de usturoi, dar si langa unul usor picant.


Ingrediente

-cca 200 grame de ciuperci champignon proaspete
-3 felii de paine
-un ou
-o ceapa
-2 linguri de faina
-patrunjel tocat marunt
-sare
-piper
-ulei

Ceapa tocata marunt o calim in putin ulei alaturi de ciupercile spalate bine si taiate cat mai marunt. Le luam de pe foc si le pasam putin cu blenderul. Adaugam feliile de paine inmuiate in apa si stoarse, oul, faina, patrunjelul tocat marunt si condimenam dupa gust.Omogenizam compozitia. Formam chftelele si le prajim in ulei incins. Merg de minune cu un sos de usturoi si iaurt.



Pofta buna!


5 comentarii:

  1. Arata foerte bine chiftelutele tale.
    Si daca sant cu ciuperci sigur sant si bune.
    Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie imi plac ciupercile, chiar ieri am facut ciuperci pane, si cu siguranta am sa incerc si reteta aceasta. Duminica placuta iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sant delicioase chiftelutele din ciuperci.Arata foarte bine!

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna Corina!Ce bunatate ai facut ,aici!Pentru asta si toate celelalte ai un premiu de la noi"La liana si Janet" daca iti face placere sa vii sa le ridici!
    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  5. Fericitooo!!!ai si autograf?;-)

    Un buchet de premii te asteapta pe blogul nostru.
    te pupam
    Liana&Janet

    RăspundețiȘtergere

Comentariile anonime sunt sterse automat, indiferent de continutul acestora!