Este o salata sanatoasa si foarte foarte gustoasa, insa noua ni s-a facut foame imediat dupa ce am terminat de mancat si suspectez ca portocala este vinovata de acest lucru.
Daca nu ati mai incercat pana acum o salata de spanac cu varianta lui cruda sa stiti ca este timpul sa o faceti. Este gustos si va veti bucura de toate beneficiile lui in starea cea mai pura; si nu doar de beneficiile lui, ci de a tuturor ingredientelor.
Reteta merge direct catre Elena, care gazduieste ultima editia a proiectului "Dulce Romanie".
Ingrediente
-o mana de spanac
- 1/2 portocala curata de coaja si pielita
-1/2 sfecla rosie fiarta (sau coapta)
- o ceapa rosie mica
-un pumn de nuci
-o lingura zeama de lime sau lamaie
-o lingura zeama de portocala
Ingredientele spalate, curatate si taiate, care dupa caz, se pun intr-o un bol sau se aseaza pe o farfurie. Se stoarce zeama de lime si portocala si se mananca imediat.
Pentru un gust si mai bun, prajiti nucile intr-o tigaie, apoi taiati-le grosier.
Daca aveti prin preajma un pic de branza de capra nu ezistati sa o adaugati in salata.
(Adaptati cantitatea de ingrediente in functie de preferintele si nevoia voastra)
(Adaptati cantitatea de ingrediente in functie de preferintele si nevoia voastra)
Buna de tot! Îmi place combinatia!
RăspundețiȘtergereCe combinatie interesanta si cred ca e foarte fresh. Pupici
RăspundețiȘtergereCu drag si pofta as infige furculita!
RăspundețiȘtergere