Ce bine ar fi daca blogul mi-ar permite sa va transmit putin din aroma si gustul preparatelor!
Insa acest lucru nu este posibil, deci trebuie sa ma credeti pe cuvant ca asa ceva nu ati mai gustat. Reteta am facut-o asa in 2 timpi si 3 miscari, cu ingrediente avute in frigider si de care voiam musai musai sa scap cat mai rapid. Nici prin gand mi-a trecut ca o sa iasa asemenea deliciosenie, uneori ma mir si eu ce poate sa-mi iasa din maini :))
Puteti servi aceste muffins ca si aperitive calde sau reci sau le puteti lua ca si gustari la serviciu (in acest caz puneti doar un strop de usturoi :D).
Ingrediente (pt 12 bucati)
-100 g hribi (congelati am avut eu)
-60 g parmesan proaspat razuit+10-20 g pt pus pe deasupra
-120 g faina
-2 oua
-2 linguri smantana
-un catel de usturoi pisat
-1/2 lingurita praf de copt
-sare si piper dupa gust
-2 fire de patrunjel proaspat tocat
1. Ciupercile se taie marunt. Eu am avut la congelator, puse de mama.
2. Intr-un vas se amesteca ciupercile, parmesanul, ouale si smantana, usturoiul, patrunjelul si sare si piper.
3. Faina se amesteca cu praful de copt, apoi se adauga peste ingredientele de mai sus.
4. Se amesteca compozitia.
5. Se pun hartiute in tava de muffins (insa putati coace si fara hartiute).
6. Se distribuie compozitie in mod egal in fiecare hartiuta si se presara deasupra parmesan ras.
7. Se ta vata la cuptor (preincalzit) pentru 25 de minute la 180 de grade.
Serviti minunatiile calde sau reci.
Pofta buna!
Cat de bine arata! Pe mine m-ai convins. Aproape ca le simt gustul. Maine cumpar ciuperci si inainte la muffins! Pupici!
RăspundețiȘtergereEu te cred pe cuvant.
RăspundețiȘtergereSectiunea aia spune totul:)
RăspundețiȘtergereCe bine arata!! Imi plac aperitivele rapide si gustoase :) Pupici
RăspundețiȘtergereAh ce pofta mi-e de hribi, iar in combinatie cu parmezan... hmmm <3 De vis! Musai sa incerc si eu!
RăspundețiȘtergereSupeeeeer! Am facut azi o tava din care mai sint doua bucati! :D
RăspundețiȘtergere