Reteta de azi am pregatit-o imediat dupa Craciun fara intentia de a o posta pe blog, iar pozele le-am facut asa rapid pentru arhiva personala. Este un sandvis urias preparat cu resturi de la masa de sarbatori, adica sunca, cascaval si ceva legume. Am hotarat sa o public cand cineva m-a intrebat ce fac cu resturile de la masa. De obicei tot ce tine de carne transform in sos pentru paste cu rosii, salate sau ca si acum, in deliciosul sandvis. Ei bine, uite o idee simpla si ultra rapida buna de pus in aplicare oricand cu orice fel de ingrediente.
Si chiar daca reteta nu este una festiva, vreau sa urez La multi ani tuturor care isi serbeaza astazi onomastica!
Ingrediente
-paine neagra (7 felii)
- muschi file (10 felii)
-cascaval
- 2 rosi/ardei gras
-putin unt
-un ou
-o lingura de smantana/iaurt
-cimbru
Intr-o tava de chec se pune hartie de copt, iar feliile de paine se taie in doua. In tava se aseaza ingredientele astfel: o felie de paine (cu partea taiata in jos)-o felie de sunca-cascaval-rondele de rosii-paine-sunca-cascaval-rosie.
Oul se bate si se amesteca cu smantana sau iaurtul si se toarna peste paine. Se presara cimbru si din loc in loc se pun bucatele de unt. Tava se da la cuptor cca 20 de minute.
Serviti trenuletul cald alaturi de sos de rosii sau salata.
Pofta buna!
hehehe, ce simpatic trenulet <3
RăspundețiȘtergere