vineri, 20 iulie 2012

Cartofi cu kaizer si ceapa (la cuptor)

Lume, lume...hai la cartofi! Si nu sta pe ganduri, caci se termina repede de tot!!!
Rogu-va incercati reteta asta ca tare buna poate fi, va promit :)


Ingrediente
-1/2 kg cartofi noi
-2 fire de ceapa verde
-100 g kaizer
-2-3 fire de patrunjel
-sare si piper
-o lingura de ulei de masline

Recomand cartofii noi mici pentru aceasta reteta. Cartofii se spala bine bine de tot (nu se curata), apoi se crapa in patru. Kaizerul se taie fasii subtiri, iar ceapa se taie marunt. Se amesteca cartofii, kaizerul si ceapa, se toarna uleiul deasupra (sau puteti sa nu puneti deloc), se condimenteaza totul cu sare si piper apoi se pun cartofii in tava cu hartie de copt si se dau la cuptor cca 1h la o temperatura medie, sau pana cand cartofii sunt facuti.
Tocati patrunjelul marunt, iar la sfarsit presarati-l peste cartofi si serviti!


Pofta buna!

6 comentarii:

Comentariile anonime sunt sterse automat, indiferent de continutul acestora!