miercuri, 29 februarie 2012

Ciuperci umplute cu verdeturi

Cui ii plac ciupercile, sa ridice mana sus! Cu siguranta vor fi multe maini ridicate :)
Ciupercile umplute de mai jos sunt rapid de facut, economice si foarte gustoase.



Ingrediente
-ciuperci champignon
-patrunjel
-marar
-sare si piper dupa gust

Curatam ciupercile si indepartam coditele. Spalam ciupercile si le lasam sa se scurga de apa. Coditele lor le tocam marunt si le impartim in doua parti. Pe una o amestecam cu patrunjel tocat marunt, pe alta cu marar tocat si se condimenteaza cu sare si piper.
Se umple fiecare ciuperca si se dau la cuptor pana cand acestea sunt patrunse.
Ciupercile se servesc calde sau reci, ca si aperitiv sau langa garnitura preferata. Noi am avut pilaf de orez.





Pofta buna!

2 comentarii:

Comentariile anonime sunt sterse automat, indiferent de continutul acestora!