Un aperitiv pe care cu siguranta il cunoasteti, eu insami l-am pregatit de cateva ori, insa tot pe graba si fara sa apuc sa fac poze. Am pregatit bilutele pentru revelion, si desi eram in intarziere cu totul, mi-am lasat o clipa de ragaz sa le pozez si sa vi le arat.
Mingiutele astea colorate sunt de real efect pe orice masa festiva, credeti-ma!
Ingrediente
-branza de burduf
-ceapa rosie
-boia iute/dulce
-susan alb si negru
-mac
-orice alt condiment prin care doriti sa tavaliti bilutele. Mai puteti folosi verdeturi tocate marunt, sunt si de efect si ofera mai multa aroma.
Tocam ceapa si o amestecam cu branza de burduf, apoi facem bilute pe care le tavalim prin condimete. Le asezam pe platou si le dam la rece, iar inainte de servire infingem in fiecare biluta cate o scobitoare, pentru a fi mai usor de servit.
Pofta buna!
Mingiutele astea colorate sunt de real efect pe orice masa festiva, credeti-ma!
Ingrediente
-branza de burduf
-ceapa rosie
-boia iute/dulce
-susan alb si negru
-mac
-orice alt condiment prin care doriti sa tavaliti bilutele. Mai puteti folosi verdeturi tocate marunt, sunt si de efect si ofera mai multa aroma.
Tocam ceapa si o amestecam cu branza de burduf, apoi facem bilute pe care le tavalim prin condimete. Le asezam pe platou si le dam la rece, iar inainte de servire infingem in fiecare biluta cate o scobitoare, pentru a fi mai usor de servit.
Pofta buna!
Arata foarte bine.
RăspundețiȘtergere"La multi ani"!
Ce frumoase sunt!
RăspundețiȘtergereLa multi ani si un an bun!
La multi ani si voua!
RăspundețiȘtergereeu am folosit crema de branza mai cremoasa, branza feta si ceapa si le am tavalit prin verdeata, mac, seminte de susan, seminte de in, boia dulce si nuca macinata. au fost foarte apreciate la masa de Sf. Ioan.
RăspundețiȘtergerevoi prelua si eu ideea pentru data viitoare. Naoi suntem mari mancatori de branza de burduf, de aceea am ales-o pe ea :)
RăspundețiȘtergere