duminică, 23 ianuarie 2011

Mancare de sambata: Linte si fasole alba

Bine v-am gasit si in noul an. Mai rarut pe blog din cauza timpului liber care imi este aproape inexistent...sper sa-mi organizez lucrurile in asa fel incat sa dau mai des pe aici.
Pana una alta, ieri am facut de mancare idee a la Adi Hadean , si anume fasole alba cu linte aromata bine cu curry.






In acest sens am folosit
fasole alba (sa fi fost vreo 3-4 maini)
o cutie de linte
o ceapa maricica
curry
sare si piper (asa putin pt gust)
eu nu am avut arpagic, asta e, nu-i bai nici catastrofa, o sa am data viitoare :P
Pe langa astea am mai folosit o lingurita de amestec de gogosari cu ierburi...de la mama, productie proprie.

Am calit ceapa in extrem de putin ulei. Am lus lintea si fasolea (pe care am tinut-o peste noapte in apa si apoi am si fiert-o de 2 ori...stim noi de ce :P).
Am pus curry, ceva sare si piper, gogosarii de la mama si apa cat sa treaca usor peste ingrediente. Am lasat nistel sa fiarba pana a scazut putin si a lasat un sos grosut.
Cam asta a fost totul.

Pofta mare!

Un comentariu:

Comentariile anonime sunt sterse automat, indiferent de continutul acestora!