luni, 28 iunie 2010

Paste cu spanac

Pur si simplu m-am indragostit de mancarea asta. E aromata si gustoasa. O trec pe lista de favorite. Nu va dau cantitati deoarece nu am masurat nimic, totul a fost dupa ochi, insa se folosesc in functie de cat sos si cate paste dorim sa preparam.



Ingrediente

-paste de orice fel (am avut fusili)
-spanac (congelat in cazul meu)
-lapte
-smantana
-usturoi
-sare
-piper
-putin unt

Fierbem pastele, le scrugem si le tinem deoparte.
Intr-o tigaie punem untul si calim usturiul taiat marunt pana cand se rumeneste usor, insa sa nu se arda.
Adaugam spanacul apoi laptele si lasam sa pret de 2-3 clocote. Adaugam o lingura doua de smantana si amestecam, apoi condimentam dupa gust cu sare si piper. Lasam sa fiarba spanacul pana cand scade putin si se ingroasa sosul. Adaugam pastele in tigaie si amestecam bine, mai lasam 5 minute pe foc mic apoi servim cu marar tocat pe deasupra.





Pofta mare sa aveti!

5 comentarii:

  1. Tare bine arata. Parca as scapa si niste rozmarin sau busuioc verde in ele...

    RăspundețiȘtergere
  2. Mmm... ce apetisant arata!
    Si eu fac pastele cu spanac, am facut chiar si cu spanac crud.
    Iti doresc toate cele bune.

    RăspundețiȘtergere
  3. mmmmm...ce bine arata....te asteapta un premiu la mine pe blog daca vrei sa il iei..pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce simplu si ce fain arata! yummy!
    Te asteapta o leapsa pe blogul meu :)
    http://testdaiana1.blogspot.com/2010/06/leapsa-lista-de-bookmarks-cu-retete.html

    RăspundețiȘtergere
  5. o reteta originala si complet noua pentru mine.nu imi amintesc sa fi vazut ceva asemanator.pare un deliciu.pupici

    RăspundețiȘtergere

Comentariile anonime sunt sterse automat, indiferent de continutul acestora!