joi, 24 iunie 2010

Clatite cu ceapa si crema de branza

Mi si rusine de cand nu am mai postat ceva pe blog! Mi-am facut insa azi putin timp si pentru asta; mi-am terminat de scris dizertatia, m-am si inscris in examen asa ca am cateva zile pt respirat intens :P
Despre clatitele mele...foarte bune, va zic sigur sigur. Mi s-au parut chiar racoroase, iar mararul ala din crema te innebuneste...sa purcedem, asadar



Ingrediente

Pentru clatite
- 2 oua
- 300 ml de lapte
- un praf de sare
- 6 linguri pline de faine
- 6 fire de ceapa verde
- ulei pentru prajit

Pentru umplutura

-branza de burduf/cascaval sarat
-smantana
-marar proaspat

Amestecam ingredientele pentru clatite (ceapa o tocam marunt) si coacem clatitele in tigaie cu putin ulei.
Branza sau cascavalul o amestecam cu smantana si mararul tocat marunt.
Punem compozitie pe fiecare clatita si rulam. Se pot servi si caldute, dar si reci.
Servite reci sunt ideale pentru zilele calde de vara.




Pofta mare sa aveti!

3 comentarii:

  1. am facut si eu clatite dar ca desert,cu branza si ciocolata.as vrea sa incerc si unele cu umplutura sarata pe post de aperitiv dar sincer mi-e frica ca iar raman fara clatite si nu mai am ce umple.arata foarte fain si ambele umpluturi,atat asta cat si cea cu spanac imi fac cu ochiul.poate pana la urma ma apuc de clatite ca mare pofta mi-ai facut.pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. mmmm, arata tare bine!!! si noua ne plac tare mult clatitele, eu chiar le prefer in varianta sarata! o sa incerc negresit reteta ta! :)
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sigur sunt foarte bune. O sa le incerc si eu :)

    RăspundețiȘtergere

Comentariile anonime sunt sterse automat, indiferent de continutul acestora!