miercuri, 19 mai 2010

Macrou file cu ciuperci si cascaval



Ingrediente

-4 bucati macrou file
-8 ciuperci champignon proaspete
-cascaval razuit (cca 100 de grame)
-o ceapa mare rosie
-2 catei de usturoi
-sare
-piper
-putin ulei

Ungem o tava cu putin ulei si asezam un strat de ceapa rosie (taiata mai mare) apoi asezam bucatile de peste si le condimentam cu sare si piper. Spalam ciupercile si le taiem feliute, usturoiul il curatam si il feliem subtire.
Presaram usturoiul peste peste apoi acoperim cu ciuperci si cu cascaval razuit si dam tava la cuptor. Am lasat-o 40 de minute la 190 de grade.
Se serveste cald/fierbine cu patrunjel presarat pe deasupra.





Pofta buna!

2 comentarii:

  1. arata superb...mi-a lasat apa in gura :D......
    daca vrei te invit la un concurs unde toata lumea castiga detalii la mine pe blog! nu ai ce pierde! asa-ti faci cunoscut blogul! da sfoara-n tara

    RăspundețiȘtergere
  2. delicios!!!eu sunt mereu in cautare de retete noi pentru prepararea pestelui.se noteaza caci cu cascaval n-am facut niciodata.pupici

    RăspundețiȘtergere

Comentariile anonime sunt sterse automat, indiferent de continutul acestora!