vineri, 23 aprilie 2010

Tortellini cu carne si smantana

Marturisesc ca pana anul asta nu am mancat tortellini. Pur si simplu nu m-au atras. Am cumparat, totusi sa incerc si eu. Am facut 2 retete. Una este aceasta



Ingrediente

-o punga de tortellini cu carne (parca are 300 de grame din cate tin minte, am uitat s ma uit pe punga)
- 200-250 ml de smantana
-o lingura de busuioc uscat
-2 catei de usturoi pisat
-o lingurita de unt
-sare
-piper
-parmezan (optional)

Fierbem pastele in apa cu sare, pe urma le scurgem. Pastram putin din apa in care au fiert (se leaga mai bine sosul de ele).
Punem untul la topit intr-o tigaie si adaugam usturoiul pisat. Calim putin si adaugam smantana amestecata cu busuiocul. Lasam sa dea un clocot si adaugam pastele. Amestecam si potrivim de sare si piper daca este nevoie.
Servim pastele fierbinti cu parmezan razuit pe deasupra daca avem...daca nu servim simplu



Pofta buna!


Un comentariu:

  1. n-am facut niciodata tortellini,nici nu cred ca se gasesc pe aici dar ambele retete propuse de tine arata foarte bine.sincer cred ca ne-ar placea deoarece mancam orice fel de paste.pupici draga Ina

    RăspundețiȘtergere

Comentariile anonime sunt sterse automat, indiferent de continutul acestora!