miercuri, 16 ianuarie 2013

Salata de hribe cu iaurt

Salata aceasta am pregatit-o de sarbatori ca si alternativa pentru cea cu maioneza. Am vrut un meniu gustos, dar sanatos. Puteti folosi in loc de hribe ciuperci champignon proaspete sau pleurotus, insa nu recomand deloc sa folositi ciupercile din conserva. Au un usor gust de cauciuc pe asfalt incins, nu vi se pare? :)
Eu am folosit hribe cumparate in toamna, oparite si apoi puse in congelator.


Ingrediente
-300 hribe (gata oparite)
-un iaurt mic grecesc
-un catel de usturoi
-sare si piper dupa gust
-patrunjel proaspat

Ciupercile se taie marunt si se amesteca cu iaurtul grecesc. Este bine sa folositi un astfel de iaurt deoarece nu are zer, astfel ca ciupercile nu vor balti in apa. Adaugati si usturoiul pisat, patrunjelul tocat marunt apoi potriviti de sare si piper.
Serviti salata pe paine prajita.



Un comentariu:

  1. Sotul meu ar devora-o toata intr-o clipita!!! E fan ciuperci, eu nu prea...dar admir pozele tale frumoase! Pup

    RăspundețiȘtergere

Comentariile anonime sunt sterse automat, indiferent de continutul acestora!