Probabil ar fi mers bine aceasta reteta imediat dupa sarbatorile pascale, deoarece atunci raman destul de multe oua fierte, insa eu zic ca merge si in alte momente.
Salata este potrivita pentru micul-dejun sau ca si aperitiv pe o masa organizata cu diferite ocazii, sub forma unor tartine.
Ingrediente
-2-3 oua fierte
-3 fire de ceapa verde
-cca 60 g file de somon afumat
-200 ml iaurt
- cca 50 g branza telemea
-sare si piper dupa gust
-fulgi de ardei iute (optional)
Ouale se taie in bucati mici, ceapa se toaca marunt, branza se faramiteaza, iar somonul se rupe in fasii mici.
Se amesteca intr-un vas ingredientele si se adauga iaurtul si condimentele.
Salata se consuma rece alaturi de paine prajita, sau chifle cu seminte.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Comentariile anonime sunt sterse automat, indiferent de continutul acestora!