Azi ceva ultra rapid pentru iubitorii de camembert!
Ingrediente
-o roata de camembert (de preferat in cutie de lemn)
-2 catei de usturoi
-o lingurita de cimbru uscat
Pentru servit
-crutoane de paine
-felii de mere
Operatiunea este simpla ca buna ziua, vorba aceea.
Am taiat roata de branza in 4 (o bucatica s-a consumat pe loc :P) si am pus sub ea hartie de copt, apoi am presarat in crapaturi cimbrul si usturoiul feliat. Branza merge la cuptor pt cca 20 de minute la 190 de grade.
Se scoate din cuptor si i se inlatura coaja de deasupra si se serveste imediat alaturi de crutoane de paine si felii de mere.
Pofta buna!
Delicios Corina, l-am probat si eu si mi-a placut mult!
RăspundețiȘtergereO zii buna iti doresc!
trebuie sa fie tare bun!
RăspundețiȘtergereWauuu ce deliciu.N-am mai macnat branza asta coapta...dar este impresionant rezultatul,arata foarte bine!!!
RăspundețiȘtergereImi place mult blogul tau.Te felicit!
Multumesc frumos, Angelica!!
Ștergere