miercuri, 9 mai 2012

Camembert copt

Azi ceva ultra rapid pentru iubitorii de camembert!



 Ingrediente
-o roata de camembert (de preferat in cutie de lemn)
-2 catei de usturoi
-o lingurita de cimbru uscat
Pentru servit
-crutoane de paine
-felii de mere

Operatiunea este simpla ca buna ziua, vorba aceea.
Am taiat roata de branza in 4 (o bucatica s-a consumat pe loc :P) si am pus sub ea hartie de copt, apoi am presarat in crapaturi cimbrul si usturoiul feliat. Branza merge la cuptor pt cca 20 de minute la 190 de grade.
Se scoate din cuptor si i se inlatura coaja de deasupra si se serveste imediat alaturi de crutoane de paine si felii de mere.


Pofta buna!

4 comentarii:

  1. Delicios Corina, l-am probat si eu si mi-a placut mult!
    O zii buna iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Wauuu ce deliciu.N-am mai macnat branza asta coapta...dar este impresionant rezultatul,arata foarte bine!!!
    Imi place mult blogul tau.Te felicit!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile anonime sunt sterse automat, indiferent de continutul acestora!