miercuri, 11 aprilie 2012

Crema/Pasta de linte rosie

Dupa principiul hummus-ului, am pregatit o crema de linte rosie.
Este foarte gustoasa si aceasta si merge bine pe o masa cu aperitive.



Ingrediente
- linte (am folosit o conserva de linte rosie)
-o lingura de pasta tahini
-2 linguri ulei de masline
-1 catel de usturoi
-sare si piper
-2 linguri zeama de lamaie

Ingredientele se pun intr-un blender si se paseaza pana se obtine o pasta fina si cremoasa. Sarea si piperul se pun dupa gust si la fel si zeama de lamaie, daca considerati ca vreti o crema mai acruta suplimentati cantitatea de zeama.
Cad serviti presarati boia si aduagati cativa stropi de ulei de masline.
Serviti alaturi de lipii sau paine prajita.





Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile anonime sunt sterse automat, indiferent de continutul acestora!