O reteta rapida pentru zilele de post. Fiindca este o salata calda ne mai incalzeste si in zilele acestea mohorate :)
Merge si cu varza proaspata, insa atunci trebuie calita separat si apoi amestecata cu fasole.
Ingrediente
-2 pahare de fasole boabe fiarta
-varza murata...cata doriti
-o ceapa rosie
-patrunjel proaspat tocat marunt
-sare si piper
-boia
-cimbru uscat
-2 linguri de ulei de masline
Incingem intr-o tigaie uleiul si adaugam varza murata taiata fideluta si ceapa. Ceapa se toaca mai mare, nu trebuie marunt marunt. Se calesc cele 2 pana cand varza prinde culoare aurie si ceapa devine usor sticloasa. Adaugam fasolea boabe, condimentam cu sare, piper, boia si cimbru si amestecam. Inainte de servire presaram patrunjel tocat marunt.
Serviti salata calda alaturi de paine prajita
Pofta buna!
Merge si cu varza proaspata, insa atunci trebuie calita separat si apoi amestecata cu fasole.
Ingrediente
-2 pahare de fasole boabe fiarta
-varza murata...cata doriti
-o ceapa rosie
-patrunjel proaspat tocat marunt
-sare si piper
-boia
-cimbru uscat
-2 linguri de ulei de masline
Incingem intr-o tigaie uleiul si adaugam varza murata taiata fideluta si ceapa. Ceapa se toaca mai mare, nu trebuie marunt marunt. Se calesc cele 2 pana cand varza prinde culoare aurie si ceapa devine usor sticloasa. Adaugam fasolea boabe, condimentam cu sare, piper, boia si cimbru si amestecam. Inainte de servire presaram patrunjel tocat marunt.
Serviti salata calda alaturi de paine prajita
Pofta buna!
Foarte buna!
RăspundețiȘtergere