vineri, 24 februarie 2012

Omleta cu gorgonzola

O reteta rapida cu un rezultat foarte gustos. Merge la micul dejun, la pranz sau la cina...cand doriti!
Si pentru ca trebuie sa va arat tot ce gatesc cu gorgonzola nu puteam trece cu vederea peste omleta :)



Ingrediente
-4 oua
-gorgonzola (fara limita :) )
-cateva felii de salam picant
-2 linguri lapte
-cimbru uscat
-sare si piper

Bateti ouale impreuna cu laptele, sarea si piperul. Intr-o tigaie de teflon puneti salamul si prajiti-l usor pe ambele parti (fara ulei daca se poate). Adaugati ouale batute si coaceti omleta ca si pe o clatita. O intoarceti, presarati cimbru si puneti gorgonzola taiata cubulete. Acoperiti omleta cu un capac pentru 5 minute cat sa se topeasca branza.
Servinti omleta calda!




Pofta buna!

2 comentarii:

Comentariile anonime sunt sterse automat, indiferent de continutul acestora!