marți, 31 ianuarie 2012

Ciuperci cu camembert

O idee de aperitiv, aperitiv elegant zic eu. Ciuperci si camembert, ce poate fi mai bun?
Daca va place branza cu mucegai o sa va placa si ciupercile umplute astfel.



Ingrediente

-ciuperci champignon proaspete si nu foarte mari
-branza camembert
-cimbru

Curatam ciupercile si le spalam bine. Branza camembert o taiem felii. Intr-o tava punem hartie de copt si ciupercile. In fiecare ciuperca punem o felie de branza si presaram cimbru.
Dam tava la cuptorul preincalzit pana cand ciupercile sun moi si branza topita, adica in jur de 20 de minute la o temperatura medie.
Serviti ciupercile reci ca si aperitiv.
Merg mai bine ciupercile nu foarte mari, ci micute cat pentru o imbucatura. Sunt mai aspectoase, zic eu.



Pofta buna!

2 comentarii:

  1. Buna!
    Cum arata, salivez...eu sunt fana ciuperci si branza camembert.
    Ai un premiu la mine pe blog http://justmealejandra.blogspot.com/2012/01/cute-blog-award.html
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut Alexandra, ma bucur ca iti plac ciupercile mele! Multumesc pentru premiu

    RăspundețiȘtergere

Comentariile anonime sunt sterse automat, indiferent de continutul acestora!