Daca aveti chef de ceva dulce si aromat, dar si usor de facut in acelasi timp, va recomand acest chec. Treaba multa nu este cu el, se prepara in 10 minute iar rezultatul este super. Daca folositi si o tava cu diferite modele, eu am avut in forma de coronita, prajiturica asta va fi foarte apreciata.
Ingrediente
- 5 oua
- 5 linguri zahar
- 1 cana lapte
- 1/2 cana ulei
- 5 cani faina
- 1 plic praf de copt
-stafide
- 5 oua
- 5 linguri zahar
- 1 cana lapte
- 1/2 cana ulei
- 5 cani faina
- 1 plic praf de copt
-stafide
-rom
Punem stafidele in rom cu apa sa se inmoaie, cu ceva timp inainte de a incepe lucrul propriu-zis la blat.
Se sparg ouale si se amesteca cu zaharul, laptele si uleiul. Se adauga faina si praful de copt.
Se omogenizeaza compozitia si se adauga stafidele, apoi se toarna totul in tava tapetata cu hartie de copt.
Coaceti checul la foc mediu pentru cca 40 de minute. Incercati blatul cu o scobitoare, daca nu ramane blat pe scobitoare scoateti checul si tineti-l la racit.
Pofta buna!
gustos!chiar diseara o sa-l fac.multumesc.pup
RăspundețiȘtergerearata minunat !!!
RăspundețiȘtergereCe pufos si bine arata.
RăspundețiȘtergere