Ingrediente
-dovlecei
-un ardei rosu
-o ceapa
-100 grame salam
-1 ciuperci champignon (mai micute)
-cascaval
-putin unt
-sare
-piper
-patrunjel proaspat (si mai bine merge mararul, eu nu am avut)
Spalam dovleceii, ii curatam si ii taiem pe de-a lungul. Cu o lingurita le scobim miezul, presaram putina sare si ii lsam cu gura in jos o jumatate de ora.
Miezul de dovlecel il tocam marunt, ardeiul il taiem bastonase, taiem si ciupercile, salamul si ceapa
Miezul de dovlecel il tocam marunt, ardeiul il taiem bastonase, taiem si ciupercile, salamul si ceapa
Cu acest amestec umplem dovleceii...
si ii asezam intr-o tava. Pe deasupra asezam feliute de cascaval
si turnam bulionul. Dam la cuptor pana cand dovleceii sunt inmuiati bine.
Servim cu smantana!
Pofta mare!
-dovlecei
-un ardei rosu
-o ceapa
-100 grame salam
-1 ciuperci champignon (mai micute)
-cascaval
-putin unt
-sare
-piper
-patrunjel proaspat (si mai bine merge mararul, eu nu am avut)
Spalam dovleceii, ii curatam si ii taiem pe de-a lungul. Cu o lingurita le scobim miezul, presaram putina sare si ii lsam cu gura in jos o jumatate de ora.
Miezul de dovlecel il tocam marunt, ardeiul il taiem bastonase, taiem si ciupercile, salamul si ceapa
Miezul de dovlecel il tocam marunt, ardeiul il taiem bastonase, taiem si ciupercile, salamul si ceapa
Cu acest amestec umplem dovleceii...
si ii asezam intr-o tava. Pe deasupra asezam feliute de cascaval
si turnam bulionul. Dam la cuptor pana cand dovleceii sunt inmuiati bine.
Servim cu smantana!
Pofta mare!
Corina, arata minunat.... pupik.
RăspundețiȘtergeredraga mea m-ai lasat fara cuvinte.arata divin doleceii tai.pup cu drag
RăspundețiȘtergereBuna,arata superb ca la restaurant,bravo,am pus blogul tau la mine,sper ca nu te superi ai retete frumoase.
RăspundețiȘtergereVa multumesc mult, sunt bucuroasa ca va plac doveceii mei.
RăspundețiȘtergereSurac multumesc mult de tot!