vineri, 9 iulie 2010

Dovlecei umpluti



Ingrediente

-dovlecei
-un ardei rosu
-o ceapa
-100 grame salam
-1 ciuperci champignon (mai micute)
-cascaval
-putin unt
-sare
-piper
-patrunjel proaspat (si mai bine merge mararul, eu nu am avut)

Spalam dovleceii, ii curatam si ii taiem pe de-a lungul. Cu o lingurita le scobim miezul, presaram putina sare si ii lsam cu gura in jos o jumatate de ora.



Miezul de dovlecel il tocam marunt, ardeiul il taiem bastonase, taiem si ciupercile, salamul si ceapa



Miezul de dovlecel il tocam marunt, ardeiul il taiem bastonase, taiem si ciupercile, salamul si ceapa



Cu acest amestec umplem dovleceii...



si ii asezam intr-o tava. Pe deasupra asezam feliute de cascaval



si turnam bulionul. Dam la cuptor pana cand dovleceii sunt inmuiati bine.



Servim cu smantana!



Pofta mare!

4 comentarii:

  1. draga mea m-ai lasat fara cuvinte.arata divin doleceii tai.pup cu drag

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna,arata superb ca la restaurant,bravo,am pus blogul tau la mine,sper ca nu te superi ai retete frumoase.

    RăspundețiȘtergere
  3. Va multumesc mult, sunt bucuroasa ca va plac doveceii mei.
    Surac multumesc mult de tot!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile anonime sunt sterse automat, indiferent de continutul acestora!