miercuri, 3 februarie 2010

Paste cu nuca

Pastele cu nuca sunt o reteta ideala pentru zilele de post, dar nu numai. Constituie un desert foarte gustos si aromat si simplu de preparat, putand fi pregatit de oricine.



Ingrediente

-200 grame paste (pt 2 persoane)
-5 linguri nuca macinata
-2 linguri zahar brun
- o lingurita scortisoara
- o lingurita coaja de lamaie razuita

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi se scurg de apa.
Intr-un vas mare se amesteca  nuca, scortisoara, zaharul si coaja de lamaie. Pastele se toarna peste compozitia de nuca si se amesteca.
Pastele cu nuca se servesc imediat, sunt foarte bune proaspete.




Pofta buna!

3 comentarii:

  1. E deliciasa pasta cu nuca!Mama mea facea cand eram mici!!!Demult nu am mai mancat!Trebuie sa fac si eu!Felicitari!

    RăspundeţiȘtergere
  2. Multumesc judy :D intradevar este o mancarica a copilariei

    RăspundeţiȘtergere
  3. n-a mancat niciodata pastecu nuca, dar nu e prea tarziu sa incerc!:D arata bine, si ... sunt fan nuca!

    RăspundeţiȘtergere

Say something, I wanna know what do you ... think :)
Comentariile anonime sunt sterse automat, indiferent de continutul acestora!